October 5, 2022
Breaking News

Den seneste trend; Kaktus og sukkulenter

I dag kan kaktus og sukkulenter ikke længere ignoreres i hollandske havecentre. Ikke overraskende, fordi disse planter har et ret specielt udseende. Der er store kaktus, mini succulenter, kaktus med brede blade, hængende planter og endnu flere typer og størrelser. Derudover kræver kaktus og sukkulenter lidt pleje, hvilket gør planterne endnu mere populære for mange mennesker. Vi forklarer gerne mere om disse slående plantearter.

Kaktus og sukkulenter
Det faktum, at kaktus og saftige har mange ligheder, er ikke overraskende. Disse planter er tæt beslægtede med hinanden. Det samlede navn for kaktus og sukkulenter er ‘sukkulenter’. Navnet antyder, at sådanne planter kan opbevare store mængder vand. Kaktus og sukkulenter opbevarer fugt i blade, stilke og rødder for at overleve under tørre forhold. Selvom disse planter er nære slægtninge, er der en klar forskel. Kaktus har karakteristiske knuder med nåle. Så i modsætning til kaktusen kan du røre ved det saftige uden frygt for at blive stukket.

Leave a Reply

Your email address will not be published.