October 5, 2022
Breaking News

Hækplanter

Hvis forhaven eller baghaven har brug for en makeover, ser du sandsynligvis allerede på, hvad du vil have i haven! Har du tænkt på, hvordan du vil indramme din for- og / eller baghave? Et hegn er en oplagt mulighed, men du kan også se på hækplanter. Vi har angivet fordelene ved hækplanter.

En god afslutning

En hækplante fungerer faktisk som et hegn. Det er en god måde at lukke en del af haven fra gaden. Og hvis du koordinerer med dine naboer, er det også en god måde at skabe en vis afsondrethed fra naboerne. Det bliver derefter lidt sværere at bestemme det nøjagtige centrum mellem haven. Et hegn er selvfølgelig let at måle og vokser ikke længere.

Det er lukket

Hækplanter er generelt meget tætte. Ideel, hvis du vil have lidt mere privatliv. Der er en god chance for, at du bliver nødt til at beskære dem tilbage hvert år. Hækplanter vokser fortsat! Og du vil sandsynligvis holde dem i en lige form, så det ser pænt ud.

Det er naturligt

En “mur” af hækplanter er en meget naturlig måde at lukke en have på. Et hegn er naturligvis også lavet af træ, men det er blevet behandlet og ser mindre naturligt ud. Du ser ikke et hegn vokse og blomstre. En hækplante har det.

Farven

De fleste hækplanter går med sæsonen og farve derfor med sæsonen. Hvis du ikke ønsker dette, skal du kigge efter hækplanter, der også forbliver grønne om vinteren og ikke falder ud. For eksempel har du Yew hæk eller nåletræ hæk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.