October 5, 2022
Breaking News

5 havearbejde tips til august måned

Et velkendt motto for august lyder: “Hvis vejret er varmt og godt, vil August bringe den første pære”. August kaldes også ‘høstmåneden’. Selvfølgelig er der andre opgaver i haven, der skal udføres udover høst. Vi har opført 5 havertip, så du kan komme i gang i haven i august, mens solen skinner.

1. Høst din frugt
August er høstmåneden for mange frugter, såsom æbler, pærer og hindbær. Endelig kan du nyde al den tid, der er investeret i dette! Føj noget frugt til din morgenmad eller lav en velsmagende marmelade. Efter høst af blommer, bær, ferskner og kirsebær kan disse træer og buske beskæres. Det er også tid til at høste urter. Opbevar disse i fryseren eller tørre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.