October 5, 2022
Breaking News

Sådan gør du din have vedligeholdelsesvenlig!

Vil du have noget grønt i haven, men du har ikke tid til at vedligeholde forskellige planter? Heldigvis er der løsninger på dette. Der er nok planter, der kræver lidt opmærksomhed. Derudover er der forskellige tricks til at begrænse vedligeholdelse. Nedenfor finder du flere tip til at gøre din have (mere) vedligeholdelsesvenlig.

Brug stauder
Stauder blomstrer ofte i årevis uden at du behøver at passe på dem. Det er ikke nødvendigt at potte eller så noget nyt, hvilket er ideelt til en have med lav vedligeholdelse. Vælg derfor stauder i stedet for enårige for at reducere vedligeholdelsen. Du kan finde eksempler på stauder her. Derudover er det også muligt at vælge forårblomstrende løg, såsom Snowdrops, Botaniske tulipaner og Crocuses. Disse blomster naturaliserer og behøver derfor ikke fjernes fra jorden hvert år.

Leave a Reply

Your email address will not be published.