Der er ikke nogen tvivl om, at man som ejer af både grise og heste skal sikre sig, at de får den helt rigtige kost. Når grise og heste trives, og de får ordenlig næring, så vil de også få et meget bedre liv. Det betyder nemlig, at de også kan vokse, som de skal, og det er jo noget, der kommer alle til gode.

Hvis dyrene ikke får god mad, så vil de heller ikke trives, og det er noget, der vil gå ud over alle parter. Uanset hvem man er, og hvad det er for nogle dyr, man ejer, så skal man sørge for at sikre sig, at de får den rette næring. Hertil kommer også at den rette dosering skal finde sted, og det er ikke alle dyr, der skal have præcis den samme mængde mad. Derfor er det også en god idé at lave en fodringsplan for enhver gris og enhver hest. Kun på den måde kan man blive sikker på, at de får, hvad de fortjener.

Husk at tænke på dyrene

Når man tænker på dyrene, så bliver de også mere glade. Der er jo en årsag til, at man har dem, og man skal i høj grad være med til at sikre deres trivsel. Ikke bare på kort sigt, men i høj grad også på lang sigt, og derfor skal man også sætte en ære i at give dem lige præcis det foder, de har brug for. Man må på ingen måder gå på kompromis med den mad, de skal have, og hvis det ikke er noget, man forstår, så bør man selvfølgelig ikke have dyrene. Det er påvist mange gange, at de dyr, der trives bedst, det er også de dyr, der får den helt rette næring. Det skal man derfor give dem.